SOCIAL MEDIA BYRÅ SOM ANDAS HÅLLBARHET

RESTYLE Marketing Vasa. Digital marknadsföringsbyrå i Vasa som jobbar med hållbarhetskommunikation.

HEJ, vi är en liten marknadsföringsbyrå med kontor i Brändö, Vasa samt Kuni, Korsholm!

RESTYLE Marketing grundades i början av 2023 av oss, entreprenörerna Mia och Heli, som ett resultat av det gemensamma intresset för att skapa engagerande marknadsföring och ett driv att hjälpa andra företag nå ut via sociala medier. 

Vi jobbar med hållbarhetskommunikation och cirkulär ekonomi, men har även en lång bakgrund och expertis inom cirkulär textil.

Vill du jobba med oss? Det första mötet är alltid kostnadsfritt, hör av dig idag så bokar vi in en kaffe! 
Eller maila oss och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med offert.


VÅRA TJÄNSTER

RESTYLE Marketing Oy Vaasa

HÅLLBARHETS KOMMUNIKATION

Är hållbarhet är en viktig del av er verksamhet, men ni vet inte riktigt var ni ska börja? Börja med oss! Låt oss tillsammans kartlägga i vilket skede ditt företags hållbarhetsresa befinner sig i dagsläget, så skapar vi en plan för hur vi får med kunderna på resan.

RESTYLE Marketing Oy Vaasa

SOCIALA MEDIER

Inser du värdet av digital marknadsföring men har själv inte tiden att uppdatera sociala medierna? Låt oss hjälpa dig med synligheten på TikTok och Instagram! Vi designar och producerar video-, bild- och SEO- optimerat textinnehåll för sociala mediekanaler och webbplatser. Kontakta oss idag så skräddarsyr vi ett paket som passar dina behov.

RESTYLE Marketing Vaasa marknadsföringsbyrå vasa (5)

MARKNADSFÖRINGS STRATEGI

En stark och tydlig plan underlättar den dagliga användningen av digitala kanaler. Strategin inkluderar ett konsulterande möte, skapande av ett visuellt utseende till sociala medier samt en årsplan. En strategi är ett värdefullt verktyg att ha som grund oavsett om du själv vill sköta ditt företags digitala marknadsföring eller ta hjälp utifrån.

Det var ett nöje att samarbeta med Restyle Marketing som genast förstod hurudan produkt vi var ute efter och kunde plocka fram det väsentliga budskapet
på ett pedagogiskt och visuellt tilltalande sätt. 
Företaget vilar på en stark värdegrund och har ett mångsidigt kunnande såväl som inom sitt hantverk som inom marknadsföring och innehållsproduktion.
Marthaförbundet och Restyle Marketings samarbete inkluderade undervisningsvideor, foton, fortbildning och kurssamarbete inom textilvård.

– Marina, Marthaförbundet


VÅRT TEAM

Maria 'Mia' Holm

Co-owner, Försäljare

Försäljningschef, SEO-copywriting, Textilartesan

Heli Rauha-Hyyppä

Co-owner, Content designer

Innehållsproducent, Socionom, Textilartesan


KAFFE ELLER OFFERT, HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

RESTYLE Marketing Oy Vaasa

team@restylemarketing.fi

Wolffskavägen  36 F 2, 65200 VASA

 

Copyright © RESTYLE Marketing 2024

Rulla till toppen